Partners

Partners

Wij zijn Hannes,Gust. Al jaren beiden gefascineerd door sport en daarom richtten we Fit On The Move op!  

We hebben beiden onze eigen beweegredenen waarom we willen focussen met onze klanten op GEZOND bewegen. We benadrukken gezond want dankzij een professionele screening die je bij ons krijgt ga je optimaal kunnen streven naar JOUW doelen op een gezonde manier. 

Zullen we ons anders even voorstellen?

 

Gust heeft jaren bij Defensie als Sergeant Paracommando gewerkt. Een jaar geleden besloot hij om zich bij te scholen en mensen te gaan begeleiden in het bereiken van hun doelen als Personal Trainer. Want dat is hetgeen hij wel ontbrak bij Defensie, juiste begeleiding. Hier laten ze mensen tot het uiterste gaan zonder een deftige back-up. 

Hij heeft jaren het leven als atleet geleefd tijdens de opleiding maar, niet met de juiste zorg. Dit wil hij nu anders doen. Ondertussen is hij NASM Certified Personal Trainer en met het doel om de Marathon Des Sables te lopen voor 2024 heb je er bij hem zeker een gemotiveerde coach bij. 

Verder wil hij ook mensen met Fibromyalgie gaan helpen om beter te kunnen omgaan met hun ziekte. Hij heeft zelf een mama met Fibromyalgie en weet dus zeer goed wat deze mensen dagelijks moeten doormaken. Hij past hier ook zijn trainingen op aan. Zodanig dat ook zij kunnen komen sporten op een aangename manier zonder achteraf doodop te zijn.

Hannes is van opleiding een Leerkracht LO en is ook al jaren voetbaltrainer bij OHL. Momenteel zelfs hoofdtrainer van de Jeugd. Verder geeft hij ook zwemtraining. Hij focust zich dan weer wat meer op het  sport specifieke gedeelte bij Fit On The Move. Hij heeft zich hierin gespecialiseerd en kan jou hier dus de optimale begeleiding verzorgen. Het maakt voor hem niet uit welke sport je doet, hij weet of zoekt uit wat voor jou de beste manieren zijn om je prestaties te verbeteren. 

Waarom Hannes zo gedreven is om mensen GEZOND te laten bewegen? Dat heeft te maken met de volgende reden.

Als kind heeft hij jaren de ambitie gehad om topsport zwemmer te worden. Hij had er wel degelijk aanleg voor maar, om diverse redenen heeft al het harde trainen zijn lichaam een halt toe geroepen. Als puber kreeg hij een achterstand met groeien door al dat harde sporten (wat nu overigens allemaal in orde is gekomen) en hij wil nu zulke situaties koste wat kost gaan vermijden door mensen goeie begeleiding aan te bieden.

Hij wil jou persoonlijk helpen en zo snel mogelijk begeleiden richting al je doelen.  

Spreekt dit alles je wel aan? 

Aarzel dan zeker niet om eens een kijke te nemen in onze webshop !

Onze klanten zijn onze beste referentie

Jasper Driesmans
Jasper Driesmans
Acteur
Lees verder
Ik woog 94,9kg ... Door de professionele aanpak van de coaches ben ik maar liefst 14,9kg afgevallen op 45 dagen... Ik voel me bovendien ook echt fitter! Ik verbrand nu per dag 500 calorieën meer dan ervoor! Gewoonweg SUPER!
Shapol Khaki
Shapol Khaki
Implementation Officer
Lees verder
Vorig jaar (februari 2020) sloot ik mij aan bij een American Football team, namelijk de Leuven Lions. Helaas was dit van korte duur door covid-19 en al snel was mijn wekelijkse sportactiviteit weg. Om mezelf fysiek klaar te stomen voor het volgend seizoen, vroeg ik aan coach Hannes om mij te helpen. Ipv het gewoonlijke fitness programma was de focus bij mij om eerder deels fysiek sterker te worden, maar ook mijn start snelheid, sprint, conditie en stabiliteit te verbeteren. Niet enkel zie ik al verbeteringen in deze zaken, maar in de eerste maand verloor ik ook zo'n 6 kg. Niet alleen word ik voldoende uitgedaagd en gemotiveerd, ze geven je ook de vrijheid om zelf aangepaste dagen te kiezen! Ook bieden ze verschillende soorten schema's en letten op alle kleine details om ervoor te zorgen dat je jouw resultaten zult bereiken, dus zeker een aanrader!! Shapol Khaki Implementation Officer Hannes en Gust hebben vanaf het begin hard hun best gedaan om er meteen een leuke tijd van te maken. Elke les opnieuw deden ze er alles aan om me te motiveren
Katrijn Schoukens
Katrijn Schoukens
Ambtenaar
Lees verder
Hannes en Gust hebben vanaf het begin hard hun best gedaan om er meteen een leuke tijd van te maken. Elke les opnieuw deden ze er alles aan om me te motiveren doe zo verder!