PT

Verloop Traject Personal Training

Wij geven Personal Training in de regio Leuven ook aan huis als je wil!

Je kan je voor Personal Training inschrijven via de knop hier beneden.

Van hieruit gaan we met jouw een zoom-gesprek houden om al eens af te stemmen wie jij bent, wat je doelen zijn en hoe wij jouw daar het beste naartoe kunnen begeleiden.

Misschien is jouw doel wel:

  • Gewicht verliezen
  • Spiermassa verhogen
  • Gezonder gaan leven 
  • Meer gaan sporten

Of misschien ben jij al een fanatiek sporter en heb je een sportief doel voor ogen?

Zulke zaken gaan we bespreken in de eerste zoom-call.
Hier kijken we ook of er een klik is tussen de trainer en jezelf. Ja? Super!
Daarna nodigen we je graag uit voor een eerste sessie bij ons in de studio.

Dit eerste uur gaan we een aantal assessments (metingen) uitvoeren om je algemene conditie na te gaan.
Zo krijgen wij weer een beter beeld van wat jouw fitheidslevel momenteel is. Wat later gaan we jouw exacte doelen bepalen die we binnen een bepaalde tijd willen bereiken.

 

Wederom, het maakt niet uit wat dit voor jou persoonlijk is: afvallen, jezelf gezondere gewoontes aanmeten, een sportief doel behalen of het verhogen van kracht en hypertrofie?  Het kan allemaal.

 

Dan vliegen we er echt in!
We gaan 2-3 per week trainen om dit doel zo consequent te gaan behalen.

Elke week maken we 3keer een afspraak voor de week nadien zodanig dat je altijd ruimte hebt in je agenda om te komen sporten.

Gedurende deze periode krijg je ook begeleiding van Pieter onze diëtist en gaan we ook onze analyses uitvoeren. Loopanalyse en vo2-max meting.

 

Dit doen we omdat we een zo breed mogelijk beeld van jouw gezondheid willen krijgen.
Meten = weten.
Hoe meer wij weten een des te beter programma kunnen wij voor jouw opstellen.

Meld je via deze knop aan voor een ZOOM gesprek!

Fit On The Move Logo Afvallen

Onze klanten zijn onze beste referentie

Jasper Driesmans
Jasper Driesmans
Acteur
Lees verder
Ik woog 94,9kg ... Door de professionele aanpak van de coaches ben ik maar liefst 14,9kg afgevallen op 45 dagen... Ik voel me bovendien ook echt fitter! Ik verbrand nu per dag 500 calorieën meer dan ervoor! Gewoonweg SUPER!
Shapol Khaki
Shapol Khaki
Implementation Officer
Lees verder
Vorig jaar (februari 2020) sloot ik mij aan bij een American Football team, namelijk de Leuven Lions. Helaas was dit van korte duur door covid-19 en al snel was mijn wekelijkse sportactiviteit weg. Om mezelf fysiek klaar te stomen voor het volgend seizoen, vroeg ik aan coach Hannes om mij te helpen. Ipv het gewoonlijke fitness programma was de focus bij mij om eerder deels fysiek sterker te worden, maar ook mijn start snelheid, sprint, conditie en stabiliteit te verbeteren. Niet enkel zie ik al verbeteringen in deze zaken, maar in de eerste maand verloor ik ook zo'n 6 kg. Niet alleen word ik voldoende uitgedaagd en gemotiveerd, ze geven je ook de vrijheid om zelf aangepaste dagen te kiezen! Ook bieden ze verschillende soorten schema's en letten op alle kleine details om ervoor te zorgen dat je jouw resultaten zult bereiken, dus zeker een aanrader!! Shapol Khaki Implementation Officer Hannes en Gust hebben vanaf het begin hard hun best gedaan om er meteen een leuke tijd van te maken. Elke les opnieuw deden ze er alles aan om me te motiveren
Liselotte Rits
Liselotte Rits
Opvoedster
Lees verder
Ik was wat sceptisch toen ik op gesprek ging bij Gust en Hannes. Het zou al het zoveelste in rij zijn dat ik wou proberen om af te vallen. Toch had hun vriendelijke aanpak mij overtuigt om het een kans te geven. En ik kan oprecht zeggen, wat ben ik blij dat ik (voor mij persoonlijk) die toen nog enorm grote drempel toch ben opgestapt. Al van het eerste gesprek was het duidelijk dat Gust en Hannes 2 zeer gemotiveerde kerels zijn, die niet alleen van hun bedrijf Fit on the move iets groot willen maken, maar ook van de mensen die zij ondersteunen. Samen met jou gaan ze opzoek naar je doelen en dan bedoel ik echt opzoek !! Ik wou afvallen! Maar dit had voor mij zo'n negatieve bijklank gekregen omdat het mij steeds niet lukte.. Gust en Hannes hebben bijna nooit het woord afvallen of diëten gebruikt en zijn samen met mij veel dieper gaan kijken. Ondertussen ben ik de laatste stappen naar mijn doel aan het nemen, op 5 maand tijd ben ik ondertussen bijna 15 kg kwijt. Ik heb een gezonde relatie gekregen met eten (geen belachelijk dure shakes meer voor mij), heb meer zelfvertrouwen, ben rustiger in mijn hoofd en mijn motivatie is back ! Sporten bij Gust en Hannes is afzien, maar ook steeds een steunpilaar hebben, veel lachen en dankbaarheid! Merci gasten, voor de positiviteit, the big things you guys have done en heel veel succes met de even bigger things die jullie nog gaan bereiken !