FAQ

Frequent Asked Questions

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief btw.

Onze kinesist is NIET geconventioneerd. Dat houdt in dat je iets minder zal terugtrekken van de mutualiteit. Dit heeft echter geen betrekking op de zorg. In tegendeel… doordat u iets meer betaald (6 euro) kan hij uiteindelijk beter materiaal betalen en betere zorg bieden. 

Alles behalve kinesitherapie kan je op voorhand kopen via de webshop.
Wij vragen dan ook om dit te doen.

Wij houden dit online bij en voor ons wordt er meteen een factuur afgedrukt. 

Je mag altijd iemand meenemen om te sporten of een Goalgetter programma met twee volgen. Dan moeten jullie er wel rekening mee houden dat onze aandacht verdeeld is onder twee personen. We doen geen Goalgetter programma’s met meer dan 2 personen.
We hebben gemerkt dat de kwaliteit van onze dienst dan achteruit gaat.

Neen, dat kan gebeuren deze lessen worden dan gewoon verplaatst naar een andere datum. We vragen wel om op tijd iets te laten weten.  Zonder verwittiging vragen we een toeslag op de helft van de prijs.

Het zou heel vreemd zijn moesten wij als beweegpraktijk geen rekening houden met blessures. Wij zij wel van het principe dat er altijd iets getraind kan worden. Stilzitten is achteruitgaan.

Neen, we geven je dan ”werk” mee voor tijdens de vakantiedagen en als je terugkomt plakken we de we(e)k(en) dat je weg was er terug aan. Echter, het blijft je eigen verantwoordelijkheid  om je doel te behalen, vakantie mag geen excuus zijn voor het niet bereiken van een doel.

Wij doen alles op jouw niveau. Dus als jij eens een moeilijkere dag hebt houden wij daar altijd rekening mee.

Samen uit samen thuis…

Staat je vraag hier (nog) niet tussen bel ons gerust op of stuur een mailtje !