Endurance Coaching

022
€150,00 per maand
Op voorraad
1
Productgegevens

Hallo en welkom,

Endurance coaching (1jaar lang begeleiding)

  1. Intakegesprek: Tijdens het intakegesprek maken we kennis met elkaar en bespreken we de persoonlijke doelstellingen en behoeften van de atleet.
  2. Meten & Wegen: We verzamelen lichaamsmetingen om nauwkeurige persoonlijke gegevens te verkrijgen, die als basis dienen voor het opstellen van een individueel voedingsplan.
  3. Persoonlijk Voedingsplan: Op basis van de meetgegevens en doelstellingen stellen we een gepersonaliseerd voedingsplan op dat afgestemd is op de behoeften van de atleet.
  4. Inspanningstest/loopanalyse: Een inspanningstest wordt uitgevoerd om de V02-max, lactaatwaarde en loopefficiëntie van de atleet te bepalen.
  5. Analyse van Testresultaten: We evalueren de resultaten van de inspanningstest om de optimale trainingszones en krachttrainingsbehoeften van de atleet te bepalen.
  6. Bepalen Trainingszones & Krachttraining: Op basis van de analyse worden specifieke trainingszones en een krachttrainingsprogramma vastgesteld om de loopefficiëntie te verbeteren.
  7. Online Trainingsplatform: We maken gebruik van een online trainingsplatform waarop de atleet de looptrainingen kan uitvoeren met behulp van hun horloge.
  8. Wekelijks Contact & Coaching: Er is wekelijks contact tussen de coach en atleet om de voortgang te volgen, vragen te beantwoorden en aanpassingen te maken indien nodig.
  9. Maandelijkse Ontmoetingen: Regelmatige persoonlijke bijeenkomsten worden georganiseerd om de voortgang te bespreken, feedback te geven en nieuwe doelen te stellen.
Bewaar dit product voor later